НАШИТЕ ВЕШТИНИ

Нашата работа е со многу ЉУБОВ, ПОСВЕТЕНОСТ, ПРЕЦИЗНОСТ и ТОЧНОСТ. Ова се вештини со кои ние работиме НАЈДОБРО !

html5 large
0%

HTML5 е структурен маркап јазик кој се користи за структурирање и презентирање на содржината од одредена веб страна/апликација на Интернет. Почнувајќи од октомври 2014 година ова е конечна и целосна петтата ревизија на HTML стандардот на World Wide Web Конзорциумот (W3C). Претходната верзија, HTML 4, беше стандардизирана во 1997 година.

css3 large
0%

CSS3 е најновата еволуцијата на Cascading Style Sheets јазик и има за цел да го подобри досегашниот CSS2.1. Тоа носи многу долгоочекувани новини, како заоблени агли, сенки, градиенти, транзиции, анимации, како и нов распоред на елементите во повеќе колони се со цел флексибилнoст при респонсив.

jQuery large
0%

jQuery е брза, мала и функционална JavaScript библиотека. Таа ја прави HTML документот да добие полесна и побрза манипулација, анимација и со Ајакс многу поедноставно и лесено користење на API, кој работи низ мноштво на интернет прелистувачи.

asp.net large
0%

Asp.Net е платформа која е со отворен код наменети за Веб развој, производство на динамички веб страници. Платформа развиена од страна на Microsoft која им овозможува на програмерите да градат динамички веб сајтови, веб апликации и веб сервиси.

web design large
0%

Website Design е процес на конецирање, планирање и градење на колекција на електронски документи со кои се утврдуваат распоред, бои, стилови на текст, структура, графика, слики, и користење на интерактивни карактеристики кои го дефинираат изгледот на веб страната/апликацијата

web redesign large
0%

Website reDesign може да биде голем проект, кој вие може да го оставите и запоставите со што тоа ке ве чини повеќе пари и време и нема да бидете во тек со технологијата. Редизајн може да биде мудра инвестиција бидеќи вашиот веб-сајт е вашата примарна онлајн алатка за маркетинг.

wordpress large
0%

WordPress е онлајн софтвер со отворен код. Инструмент за создавање на веб-сајтови креиран и работен во PHP. Кој софтвер е многу моќен за правење на веб страни најчесто блогови. Софтвер кој нуди управување на самата содржина на веб страната.

seo large
0%

SEO (Search engine optimization) е методологија на стратегии, техники и тактики, се користат за зголемување на износот на посетители на веб-сајтот. Служи за повисок ранг ( поставеност ) на самиот веб сајт при пребарување на истиот преку Google, Бинг, Јаху.

Препуштете ни ја вашата доверба

за вашето задоволство да биде врвно.