ЗА НАС

КОИ СМЕ НИЕ?

Web Media е тим од млад, амбициозен, вешт, искусен кадар кој сака сите да ги направи задоволни и притоа сите да си ги остварат своите соништа и замисли.

WebMedia е интернет ориентирана компанија. Нашата работа покрива комплетни интернет услуги од: регистрација на домени, бизнис хостинг, развој и изработка на едноставни и комплексни веб страни, веб апликации, веб продавници и интернет маркетинг.

НАШЕТО МОТО

Нема тврдина која не може да биде освоена
Вашиот сон Наш предизвик

ШТО РАБОТИМЕ?

ВЕБ-АПЛИКАЦИИ

Изработката на Веб-Апликациите е строго по ваши потреби и вкусови. Изработката на секоја веб апликација е согласно последните стандарди и трендови и со најиновативни методи на работа утврдени и користени насекаде во светот.

СОФТВЕР

Изработка на интернет ориентиран софтвер, прилагоден кон вашите потреби се со цел остварување на вашите замисли, желби, соништа ...
Со најнови и најиновативни технологии.

РЕДИЗАЈН НА ВЕБ СТРАНИ

Доколку Вашата веб страна/апликација е со застарен дизај и не е во тренд со најновите стандарди ние сме тука за промена на истата.
Дизајн изработен и прилагоден за Вас и Вашиот Бизнис. Со самиот Редизајн Вашата веб страна/апликација добива нов лик многу подобар и многу поефективен и е во тек со моменталните трендови и технологии

ИНТЕРНЕТ МАРКЕТИНГ

Интернет маркетингот е многу битна алка за функционирање и промовирање на Вашиот Бизнис.
Ние знаеме како да го направие тоа ! Ваше е да не изберете !


Препуштете ни ја вашата доверба

за вашето задоволство да биде врвно.